Over katten & Koffie

Even Voorstellen

Ik ben Willeke Rodenhuis, de initiatiefnemer van Kat & Koffie. Mensen die mij kennen weten dat ik van twee dingen erg enthousiast word: katten en koffie! Dit café is mijn ultieme droom en ik wil deze plek graag met iedereen delen.

Ik ben trots om koffie te schenken van Boot; een lokale branderij die nauw samenwerkt met de koffieboeren. Dat komt niet alleen de smaak ten goede, maar zorgt er ook voor dat de boer een eerlijke prijs krijgt.

Over de katten in het café kun je hieronder meer lezen!

 

Willeke Rodenhuis

De katten

Het welzijn van de katten is voor ons het belangrijkste. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en we zijn heel blij dat we ze op deze manier een nieuw thuis hebben kunnen bieden. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun karakter. Tevens werken we nauw samen met een kattengedragsdeskundige om er voor te zorgen dat iedereen zich op z’n gemak voelt. We stellen de bewoners graag aan je voor!

Rocky (kater)

Deze grote witte kater is de leider van de groep en dat vindt hij maar wat leuk! Hij voorziet zijn medebewoners regelmatig van een wasbeurt of komt tussenbeide als er iets te wild gespeeld wordt. Rocky is doof en is zich daardoor niet altijd bewust van zijn omgeving. Daarom is het fijn dat hij je kan zien wanneer je hem wilt aaien. Om die reden miauwt hij altijd lekker luid en is hij de enige die de stofzuiger niet eng vindt.

Dip (kater)

Het lieve bescheiden en broertje van Rocky. Soms heeft Dip wat meer tijd nodig, maar als je zijn vertrouwen eenmaal hebt, vindt ‘ie het heerlijk om geaaid te worden. Hij ligt graag op de plankjes van het parcours; zijn pootjes hangen er dan heel mooi overheen. En hoewel hij het zelden laat horen, is zijn gemiauw het schattigst van allemaal. Dip kan ook enorm hoog springen!

Pippa (poes)

De eigenwijze en lieve Pippa begroet iedereen die binnenkomt en is heel nieuwsgierig. Ze gaat het liefst haar eigen gang en houdt enorm van spelen. Ze ligt graag op een van de schapenvachtjes en kan dan uren slapen. Zij rent het snelst van iedereen over het klimparcours.

Harry (kater)

Wat Harry samen met zijn zusje Luna allemaal hebben meegemaakt, zullen we nooit helemaal precies weten. Ze hebben in verschillende huizen en zelfs verschillende landen gewoond! Gelukkig wel altijd met z’n tweeën. Harry is gek op catnip en kleine holletjes. Hij heeft prachtige zwarte vlekjes op zijn pootjes.

Luna (poes)

Luna is het zusje van Harry. Hun omzwervingen zijn gelukkig bij ons gestopt. Ze hebben nu een huisje voor altijd. Luna is een kleine dame met behoorlijk wat pit! Ze houdt enorm van knuffelen en de hengel met veertjes is haar favoriete speeltje.

Rambo (kater)

Deze lieve pluizenbol is als laatste bij de groep gekomen. Maar het is zeker geen onbekende, hij is namelijk de vader van Rocky en Dip! Na een half jaar gescheiden te zijn geweest zijn ze weer herenigd in het cafe! Rambo is dol op knuffelen en kroelen. Hij is wel de brutaalste van het stel dus houd je eten goed in de gaten.