Partners

Met wie werken wij samen?

We zijn heel blij met onze fijne partners! Zij spelen een belangrijke rol in het bestaan van het kattencafé en het welzijn van onze katten! Natuurlijk staan wij volledig achter de producten en diensten die onze partners leveren. De manier waarop zij werken past perfect bij onze filosofie. Hieronder kun je meer lezen over wie zij zijn en wat ze doen.

Yarrah is de eerste diervoerproducent van Nederland met een complete range aan biologische producten. Al sinds 1992 werkt Yarrah uitsluitend met kippen, runderen en kalkoenen die een beter leven hebben gehad. Yarrah is dus niet alleen goed voor onze katten, maar gewoonweg beter voor álle dieren.

De zorg voor onze katten is in uitstekende handen bij Dierenkliniek Leusden! Naast het feit dat zij het CFC (Cat Friendly Clinic) keurmerk hebben, zijn ze gewoon ontzettend lief en zorgzaam voor al onze katten.

Krabpalen en Klimbomen ontwerpt en maakt unieke krabpalen van boomstammen en oud hout. Een natuurlijke en fantasierijke plek waar katten kunnen klimmen, spelen en slapen. Elk exemplaar wordt met de hand gemaakt en is uniek.

Donateurs En Vrienden van het cafe

Kat & Koffie was er niet geweest zonder de hulp van alle lieve donateurs en vrienden die geholpen hebben. We zijn enorm dankbaar voor alle steun! Dankzij jullie hebben onze bewoners een fijn nieuw huisje kunnen krijgen.

Dit vinden wij heel erg bijzonder en zo is het café hopelijk een beetje van ons allemaal.
Dank jullie wel!

Foto's

We willen fotografe Simone heel erg bedanken voor de mooie foto’s die ze heeft gemaakt voor de website. Onze beestjes zijn prachtig vastgelegd! Als je meer van haar mooie werk wilt zien: simonemichelle.nl